Molimo Vas da detalje oko Covid 19 mjera i aktivnosti, ograničenja i uputa provjerite klikom  OVDJE!

Wellness

Datum dolaska:
Broj noći:
Promo kod:
Pošalji upit

Wellness

Kako bismo osigurali da vaš odmor prođe u najopuštenijoj mogućoj atmosferi, u našu smo ponudu uključili i brojne usluge za one koji se žele kompletno opustiti. Izaberite jednu od naših sauna ili bogatu wellness ponudu masaža i dozvolite svom tijelu kompletno opuštajuće iskustvo.

Sauna

Izaberite jednu od četiri saune u prostorima hotela koje će zagarantirati maksimalno opuštanje za vrijeme vašeg boravka na Pagu. Bila to bio, turska ili finska sauna ili pak blatna kupelj, svaka od njih nudi vam posebne benefite za vaše zdravlje i odmor. Jednom kad uđete u jednu od naših sauna, garantiramo vam da nećete htjeti izaći te ćete se vraćati svakog dana za revitalizaciju i pomlađivanje koje boravak u njima nudi.

Wellness

Naš Wellness & Spa centar svojim posjetiteljima jamči olakšanje od svakodnevnog stresa akumuliranog tijekom godine. Priuštit ćemo vam pravu oazu opuštanja koju posebno gradimo oko vaših potreba i želja.

U našoj ponudi nalaze se:

  • Razne vrste masaža
  • Fitness dvorana
  • Jacuzzi
  • Bazeni

Isprobajte naš moderan wellness & spa centar i prepustite se našim stručnjacima, čime ćete upotpuniti svoj odmor hotelu la Luna.

Galerija