Molimo Vas da detalje oko Covid 19 mjera i aktivnosti, ograničenja i uputa provjerite klikom  OVDJE!

Obiteljske sobe

Datum dolaska:
Broj noći:
Promo kod:
Pošalji upit

Obiteljske sobe

Iskusite sve ljepote obiteljskog odmora i stvorite nove uspomene kojih ćete se uvijek rado sjećati. Ove prostrane obiteljske sobe u hotelu La Luna su idealne za obitelji sa dvoje djece do 16 godina starosti.

Standard obiteljska soba za 4 osobe, pogled park

31 m² | 1 bračni i 1 krevet na razvlačenje

Standard obiteljska soba pruža udoban smještaj za četiri osobe i idealna je za obitelji. Svaka soba ima prostranost od 31 kvadratni metar. Opremljena je jednom prostorijom koja sadrži bračni krevet dimenzija 200x200cm i dva pomoćna ležaja u obliku sofa na razvlačenje, svaki dimenzija 190x70cm.

Comfort obiteljska soba

32 m² | 1 bračni i 1 krevet na razvlačenje

Soba je namijenjena obiteljima s dvoje djece starosti do 16 godina koje žele potpunu udobnost i privatnost koju im pružaju odvojene spavaonice.

Comfort obiteljska soba sa balkonom

36 m² | 1 bračni i 1 krevet na razvlačenje

Soba s balkonom i pogledom na park  je namijenjena obiteljima s dvoje djece starosti do 16 godina koje žele potpunu udobnost i privatnost koju im pružaju odvojene spavaonice.

Superior povezana obiteljska soba s balkonom

40 m² | 1 bračni i 1 krevet na razvlačenje

Idealna soba za sve one koji se žele opustiti u prostranstvu svog novog doma, okruženi divnom mediteranskom atmosferom i toplim, obiteljskim ambijentom.

Superior povezana obiteljska soba, pogled more, balkon

45 m² | 2 bračna kreveta

Ova prostrana obiteljska soba s balkonom i pogledom na more je namijenjena obiteljima s dvoje djece starosti do 16 godina koje žele potpunu udobnost i privatnost koju im pružaju odvojene spavaonice.

Junior suite

35 m² | 1 bračni krevet i 1 trosjed na razvlačenje

Junior suite je ekskluzivna opcija smještaja s ukupnom kvadraturom od 35 kvadratnih metara. Ove sobe pružaju luksuzni doživljaj s bračnim krevetom veličine 200x200cm i pomoćni ležaj u obliku trosjeda na razvlačenje, dimenzija 170x190cm.