23° Novalja
Uto, Tra. 20

Opći uvjeti poslovanja

Pravne napomene

LUNA HOTEL d.o.o. obvezuje se da će poštovati privatnost svih svojih korisnika te njihove podatke neće dati na raspolaganje trećim osobama niti koristiti u marketinške svrhe osim uz prethodno odobrenje istih. Luna Hotel d.o.o. prikuplja samo nužne podatke o korisnicima potrebne za izvršenje rezervacije. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Luna hotela d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PRAVNE NAPOMENE

Korištenjem ove web stranice kao i svih usluga koje su na istoj navedene, Vi prihvaćate uvjete korištenja i obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja molimo Vas da ne koristite ove stranice.

1. UGOVOR IZMEĐU KORISNIKA I LUNA HOTELA d.o.o.

Korištenjem ove web stranice kao i svih usluga koje su na istoj navedene, Vi prihvaćate uvjete korištenja i obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja molimo Vas da ne koristite ove stranice.

2. ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Luna Hotel d.o.o. izrazito cijeni i poštuje privatnost svakog gosta, te Vam izričito navodimo kada su nam potrebni Vaši osobni podatci. Ukoliko ste rezervirali smještaj u našem hotelu preko treće strane koja je pružatelj usluge koju ste rezervirali i platiti, vaši osobni podatci korišteni su isključivo i jedino u svrhu rezervacije smještaja. Vaše osobne podatke koristimo kako bi bili slobodni Vas obavijestiti o novostima i/ili akcijama koje ima Luna hotel d.o.o., a gdje smo za Vas kao naše dragog i cijenjenog gosta pripremili posebne ponude. Kako bismo Vas mogli pravovremeno obavijestiti o svim našim novitetima, ljubazno vas molimo da nas obavijestite ukoliko dođe do promjene u Vašim osobnim podacima ili ukoliko ste pogriješili pri unosu istih.

3. AUTORSKO PRAVO

Internet stranica Luna hotela d.o.o, namijenjena je korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim stranicama. Ove stranice mogu sadržavati linkove na stranice drugih pravnih i fizičkih osoba. http://lunaislandhotel.com/kutak-za-gosta/opci-uvjeti-poslovanja/ http://lunaislandhotel.com/kutak-za-gosta/opci-uvjeti-poslovanja/Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Luna hotel d.o.o. ne snosi odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica.

4. OTKAZIVANJE USLUGE

U slučaju otkazivanja ugovorenih usluga po isteku roka odustanka ili u slučaju nedolaska gosta, gost se obvezuje platiti naknadu Luna hotelu d.o.o. za otkazivanje u visini postotataka ugovorenih usluga na slijedeći način: 14 dana prije dolaska – 100% 15 dana prije dolaska – 80% 21 dan prije dolaska – 50% 30 dana prije dolaska – 30%

Hotel je prekrasan, atmosfera je super. Pravi ljetni ugođaj.

Ivana Banfićpoznata hrvatska pop pjevačica i plesačica

Ugođaj je prekrasan, uz more smo; bazen i svijeće..kako romantično i baš lijepo!

Ivana Ergićmodel

Hotel je divan, ljudi su krasni i jako sam zadovoljna!“

Kristina BurjaKrie design

Atmosfera je divna. Baš predivno!

Maja Cvjetkovićmodel

Prekrasno je bilo, kao u bajci nekoj! Savršeno!

Ines Španjamodel

Prekrasno!

Vedrana Linardićmodel

Oduševljena sam!

Antea Kodžomanmodel
Informacije
Telefon / Fax +385 53 654 700 / +385 53 654 754
Adresa Jakišnica 289A, 53294 Lun
E-mail info@laluna.hr

CO-branding partneri

HAK
Modus
Novalja
PBZ Card
Modus
HAK
Novalja
PBZ Card