Molimo Vas da detalje oko Covid 19 mjera i aktivnosti, ograničenja i uputa provjerite klikom  OVDJE!

Restorani i barovi

Datum dolaska:
Broj noći:
Promo kod:
Pošalji upit

Restorani i barovi

Otok Pag tradicionalno je mjesto vrhunske kulinarske ponude – od ribljih jela i domaće janjetine, do prekrasnih mediteranskih specijaliteta koji će vas sigurno natjerati da ovo ribarsko mjesto pretvorite u svoju stalnu destinaciju za odmor.

Uživajte u ugodnom ambijentu i predivnoj prirodi u jednom od naših vrhunskih restorana i barova.

 

Cocktail Pool Bar

Naš koktel bar smješten između plavog Jadrana i naših modernih bazena, Cocktail Pool Bar idealno je mjesto za uživanje u vašem omiljenom koktelu za vrijeme brojnih događanja na bazenu ili samo za opuštanje uz zvukove mora.

Lounge bar Badur

Domaće slastice, svježe cijeđeni sokovi i jutarnja kava dobitna je kombinacija za savršen početak dana na svakom odmoru. Uživajte u čarobnom jutarnjem suncu koje bljeska u plavetnilu Jadrana na terasi lounge bara koji će vam se utkati u sjećanje na jako dugo vremena.

Pansionski restaurant Oleaster

Velik i prostran, posebno uređen kako bi obogatio vaš boravak u hotelu, pansionski restoran Oleaster odlično je mjesto i za one koji vole tradicionalnu kuhinju, ali i za eksperimentalne duše koje vole probati nešto novo. Uz bogatu ponudu hrane bez glutena, vegetarijanskih i veganskih jela, ali i zabavan „show cooking“ program, garantiramo da će vaš obrok u Oleasteru biti nezaboravno iskustvo.